Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a teendő ilyenkor? Vannak-e...

Mi a teendő ilyenkor? Vannak-e vmilyen tanfolyamok, amelyek elvégzése után el lehet helyezkedni Magyarországon?

Figyelt kérdés
Újvidéken járok BTK Hungarológia szakra, de az a baj, h a népköltészet/etnológia tanár elmegy nyugdijba, és senki se veszi át a tantárgyát. eddig nem vizsgáztam le, mert nagyon nehéz, és nem mertem elmenni, de ezzel nem vagyok egyedül. elhalasztottam szeptemberre, de ma láttam a vizsgaidőpontokat, amelyek pont egybeesnek egy utazással, amit már befizettem(igen, nagy felelőtlenség volt). holnap kapok választ a koordinátoromtól, van októberi vizsgaidőszak is, rendben, tételezzük fel, hogy leteszem mondjuk az etnológiát, akkor is megmarad a népköltészet, akkor addig nem lesz diplomám, amig nem jön vki aki ilyen szakon végzett? Szegeden szeretnék masterra járni, de akkor bukik az egész terv..... szeretnék Magyarországon élni, dolgozni, ilyen körülmények mellett milyen lehetőségek vannak? a szüleimmel rémálom lenne, úgyh az felejtős.... köszi a válaszokat.
2012. jún. 5. 00:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem bántásból kérdem, de a hungarológiával mi a jó fenéhez szeretnél kezdeni? Népköltészet, etnológia és a hasonló értelmetlenségek csak arra jók, hogy szivassanak vele az egyetemen, de a való életben semmi hasznát nem veszed.
2012. jún. 5. 01:31
 2/3 anonim ***** válasza:
matyóhimzéses ruhában mászkálhat 24/7-ben!
2012. jún. 5. 02:22
 3/3 A kérdező kommentje:
magyartanárnő, irodalomtanárnő, újságíró(ebből már van sokéves tapasztalatom), lektor....... ezek :) széles a skála :D
2012. jún. 5. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!