Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen lehetőségeim vannak a...

Milyen lehetőségeim vannak a váltásra?

Figyelt kérdés

A Corvinusra járok nemzetközi tanulmányok szakra,ez volt az első évem,és rájöttem,hogy ez nem az én világom.Ha igazán őszinte akarok lenni,akkor utálom ,amit itt tanulok.

Beszéltem olyanokkal,akik ugyanitt járnak kommunikáció szakra,és azok alapján,amit ők meséltek,hogy miket tanulnak stb.,azt sokkal érdekesebbnek találom,és úgy érzem,hogy sokkal közelebb áll hozzám.

Van arra valami lehetőség,hogy átkerüljek arra a szakra anélkül,hogy csússzak?

Szépen kérek mindenkit,hogy ne arról írjon véleményt,hogy jó döntés-e,vagy sem illetve ne kötekedjen,hogy miért nem gondoltam át,hogy hova jelentkezem,mert szerintem mindenki hozott már olyan döntést az életében,amit később megbánt...

Nagyon jó lenne,ha valaki tudna tanácsot adni,mert úgy érzem belebetegszem,ha még 2 éven át ezt kell tanulnom...

2012. jún. 3. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tudod átvinni a tantárgyaidat, akkor esélytelen, hogy ne csússzál. Érdeklődd meg, hogy milyen tantárgyak voltak első évben a két szakon és ha nagyban ugyanazok akkor osztályozóvizsgával megúszhatod.

Ha nem volt közös tárgyatok akkor előröl kell kezdened.

2012. jún. 3. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
már ott elbaxtad, hogy a corvinusra jelentkeztél
2012. jún. 3. 21:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak köszönöm :)

Második,nem az volt a kérdésem,hogy jó döntés volt-e erre az egyetemre menni,de egyébként nem a Corvinus a probléma,mert magát az iskolát szeretem,jók a tanárok is,a közösséggel sincs gondom,meg ez a szak itt a legnívósabb (nem azt mondom,hogy ez a legjobb egyetemen,mert van amiben másik suli jobb,de az NT szak szerintem itt a legjobb...),nem rossz összességében,sőt,csak úgy érzem,hogy én nem ilyen beállítottságú vagyok.De ha valakit ez érdekel,akkor szerintem egyáltalán nem rossz választás ez az egyetem...

2012. jún. 3. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Jók az emberek meg kedvesek a tanárok, csak a diploma egy nagy nulla. Itt a mi egyetemünkön van egy mondás. Mi az egyetlen jó dolog a corvinusban? Jó a kilátás a BME-re...
2012. jún. 3. 21:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem Te hova jársz?

Egyébként azok alapján,amiket hallok (miután még nem diplomáztam nincs személyes tapasztalatom) igenis el lehet helyezkedni az itt szerzett diplomával.De egyébként NEM AZ A KÉRDÉS,hogy mit gondolsz a Corvinusról,nem értem ezt miért nem lehet felfogni...Ha nem tudsz a KÉRDÉSRE válaszolni,akkor inkább ne írj.

2012. jún. 4. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!