Értékelhető az elírt kiterjesztés informatika érettségin?
Középszintű gyakorlati vizsgán elírtam a feladatlapon a beadott fájlok nevénél az utolsó kiterjesztését.Tehát a feladatot jól oldottam meg(jó névvel és formátummal mentve) ,csak a feladatlapon van rosszul feltüntetve xyz.accdb helyett xyz.accbd ami ugyebár nem létezik.
Ettől eltekintve értékelik az utolsó feladatot ,vagy bukom a rá kapható elért pontjaimat?
Köszönöm először is a gyors válaszokat:).
Még azt szeretném megkérdezni ,hogy ha esetlegesen mégsem értékelték volna ebből kifolyólag ,akkor a későbbiekben tudok valamit csinálni ,vagy lefőtt a kávé effektussal már nem?
A szaktanár említette pár ember eredményét már ,többek közt az enyémet is..és megoldó kulcs alapján tökéletesen megkaptam azt a pontszámot amit mondott..Csak abban nincs benne az utolsó feladat:D. Bár a hivatalos megoldást még nem láttam ,lehet hogy buktam egy közel 15-18pontot valahol ,de többször is átfutottam és elméletileg nem rontottam el semmit.
Egy jegyem múlna rajta ,azért érdeklődőm ennyire:).
Akkor valószínűleg nagyon elnézhettem valamit többször is:/.
Jövőhéten már tudni is fogom hogy mit ,csak addig ráparáztam az elírt lapra:).
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!