Ti mikor kezdtetek el készülni a töri emelt szóbelire?Én nagyon parázok tőle ,mert ugye mindenbe belekérdezhetnek amibe csak lehet..Hány %-tól kapom meg a +50 pontot?
Ha épp nyaralni vagyok mikor a szóbelim van akkor halaszthatok pár napot?
73% lett, de fellebezek. 0,5 pontot elszámolt, és az egyik válaszelemem a szinonímája a megoldókulcsban lévőknek. 3 esszém max pontos lett, ami 54-ról szól, annak megfelezte a pontszámát. Nem értem miért! Azt hittem az lett a legjobb:( Ok, egy tárgyi tévedés volt benne, Kína nem volt a SZU. része, de ettől nem felezheti meg egy hosszú esszé pontszámát. Plussz 7,5 pontot kéne megadniuk, a töri tanárom azt mondta, szerinte ennyit minimum megadnak. Amúgy, ez milyen már, számolási hiba egy EMELT szintű érettségiben.....
Remélem ez a tanár lesz a szóbelin is XD
2012. jún. 5. 15:36
53/86 anonim válasza:
*56-ról, bocsi...
2012. jún. 5. 15:37
54/86 anonim válasza:
66% lett, hát őszintén szólva jobbat vártam, de még így is enyém a legjobb a suliba.. :D Esszét nagyon lehúzták, én nem értem ezt mi alapján javítják -jó tom h javítókulcs, de csomó mindenre úgy adja meg szinte ahogy akarja, és nem voltak vmi jóindulatúak vele az tuti.. Na mind1, lesz.rom :D
2012. jún. 5. 15:49
55/86 anonim válasza:
Amúgy 100 pont volt a maximum?
2012. jún. 5. 16:16
56/86 anonim válasza:
Kettőt kattintasz oh.gov.hu-n és megtudod.. De most tényleg, 72%-ot csinálsz és nem tudod megnézni?:P
2012. jún. 5. 17:02
57/86 anonim válasza:
Najó segítek, 90..
2012. jún. 5. 17:08
58/86 anonim válasza:
Hát, ha 90 a max pont, akkor 82% lett + 5-6 pont ha megadják a fellebezett pontokat. Számolási hibánál meg kell adniuk nem? Az nem szubjektív XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!