Miért olyan nehéz elvégezni egy gimnáziumot?
Figyelt kérdés
Én most vagy másodikos és már most rohadt nehéz! Mi lesz később? És még érettségi is :/2012. máj. 19. 15:31
1/12 anonim válasza:
Én most vagyok 3.os, de szerintem egyáltalán nem nehéz... unalmas... pedig nem vagyok egy órák hosszáig tanuló, meg van amikor lógok is, de most is ösztöndíjas leszek ha nagy hülyeséget nem csinálok
2/12 anonim válasza:
Nem kell belefásulni, tanulni kell. Folyamatosan gyűrni kell a dolgokat, mert úgy találták ki, hogy az anyagok egymásra épüljenek. :\ Ha nem figyelsz oda az egyik résznél és hanyagul tanulod meg, a ráépülő rész sem fog menni, nyilván. Az érettségi meg ahhoz képest, amiket hallgatsz a tanároktól, nem lesz olyan iszonyatosan nehéz, ha lelkiismeretesen felkészülsz.
Fel a fejjel! :)
3/12 anonim válasza:
Én is gimibe jártam, életem legjobb 4 éve volt, én nem tudom milyen a szakközép vagy a többi, de a gimi meg se kottyant úgy hogy kb napi 1 és fél órát ha tanultam...vagy annyit se, megcsináltam a leckét és ennyi.
4/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt nehéz a gimi. Max. 12-ben, de akkor is csak azért, mert ott volt mellette az érettségi/szalagavató/ballagás stb. és elég időhiány volt
5/12 A kérdező kommentje:
de nekem nehéz
2012. máj. 19. 18:18
6/12 A kérdező kommentje:
Meg sajnos nem vagyok olyan jó képességű ,mint egyesek
2012. máj. 19. 18:19
7/12 anonim válasza:
Akkor lehet nem a gimit kellett volna választani, de ha te nem vagy olyan jó képességű akkor nem a gimi a nehéz.
8/12 A kérdező kommentje:
1 évet jártam szakiskolában , dea z túl könnyű volt :DD
2012. máj. 20. 13:42
9/12 anonim válasza:
Majd 10 ev mulva konnyunek fog tunni :) nekem eleinte volt az aztan elkezdtem leeszaaarni a dolgokat megis olyan jegyeim maradtak es eg pihenesre jogsira nyelvvizsgara mind jutott ido de most erettsegizem a vegso etapban vagyok de ravenni nem tudom magam hogy egy kicsit is tanuljak
10/12 A kérdező kommentje:
én meg főleg nem akarom rávenni magam , de sajna muszáj
2012. máj. 24. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!