Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen infókat tudtok a...

Milyen infókat tudtok a Modell és Divatiskola Szakközépiskola és Szakiskoláról? (Budapest)

Figyelt kérdés
Milyen a társaság?Milyenek a tanárok? Hányas átlaggal lehet bekerülni? Bizonyítványba melyik osztályt nézik és milyen tantárgyakat? Minden infót írjatok le amit csak tudtok róla köszönöm. :)
2012. máj. 16. 19:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
röhögni?
2012. máj. 17. 07:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Nagy szánalom az az iskola, ha nem vagy a falu k*rvája nehogy odamenj, mert azzá tesz a sok kis r*banc...:)
2012. jún. 17. 18:42
 13/16 A kérdező kommentje:
de pár ismerősöm oda jár és aztmondta hogy nagyon jó :o
2012. jún. 18. 20:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem akarok előítéletes lenni, de aki ott jól érzi magát az vagy leszbikus, vagy már az ezredik pasi ment rajta át... Az én ismerőseim akik oda járnak egyikőjük sem szereti, csak muszáj kibírniuk mert aztmondják nincs más lehetőség, már hogy ne lenne? ...
2012. jún. 19. 20:26
 15/16 anonim válasza:
8%
Én 8.os vagyok és én is oda szeretnék menni. Az összes ilyen suli közül ez a legjobb.Aki azt mondja hogy nem az elmehet a sunyiba :DDD egyébként egyátalán nem rossz iskola!
2012. nov. 27. 18:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha 8.-os vagy aztán biztos jobban tudod nálunk, hogy milyen a suli.:) Mi tapasztalatból beszélünk.:)
2012. nov. 27. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!