Milyen a Károlyi Mihály Közgazdasági Szakközépiskola? Tudtok róla valamit?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 10:35
11/23 anonim válasza:
akkor megnyugodtam.:D
hát 3 jelöltem meg de az angol-francia 4 éves (közgazdasági szakmacsoport) osztályba a legjobban.:)
13/23 anonim válasza:
Bocsi h ennyit kérdezgetek csak anya szeretné tudni hogy milyen a kolesz amit ajánlanak és h hol van. ?tudsz róla valamit?:D:)
14/23 anonim válasza:
Tudjátok, hogy a Károlyiba milyen átlagot írtak 2013-ba?
15/23 anonim válasza:
Én sajnos nem... Kíváncsi lennék rá:D
16/23 A kérdező kommentje:
Ott leszek szóbelinél, szóval ha aki szeretné, az privátba írja meg, hogy mikorra lett beosztva és hányas terembe, és összefuthatunk.:) és sok-sok szerencsét mindenkinek, menni fog!
2013. febr. 22. 20:24
17/23 A kérdező kommentje:
na wassup?:D
2013. ápr. 24. 17:05
19/23 A kérdező kommentje:
:)) gratulálok. találkozunk a nulladikos túrán:D
2013. máj. 11. 18:56
20/23 anonim válasza:
én 2. nak jelöltem az angol-franciát a jegyeim 4-5 7ben és 8 ban is :) a központim 40 pont lett szerintetek fel vesznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!