Mai emelt angol érettségi megoldásai hol vannak? Neked hogy sikerült?
Figyelt kérdés
emelt, angol, érettségi2012. máj. 10. 17:06
11/12 A kérdező kommentje:
Nekem olyan 91-93% az írásbeli. Nem hangzik rosszul de lehetett volna jobb is, mert van néhány olyan hibám amit tudhattam volna, ha jobban átgondolom, vagy jobban figyelek. Pl listeningnél a 9-es számot nem tudtam beírni, mert másra koncentráltam.. Meg nyelvhelyességnél voltak hülye hibáim. :S
Na mind1. Ehhez majd jön még a szóbeli. Amúgy nekem is előrehozott.
Nem tudom h megéri e majd beszámíttatnom, mert van felsőfekó nyelvvizsgám és egy 97 %-os közepem. De majd meglátjuk.
2012. máj. 11. 08:39
12/12 anonim válasza:
Első vagyok, köszi a megoldót, megnéztem és nem is lett olyan szörnyű :) 5-ös már megvan :) Kérdező, neked grat., a 90 feletti már szép teljesítmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!