Ha nyomozó szeretnék lenni, akkor is ugyan úgy kell az az erőnléti felmérés?
Fekvőtámaszt biztos nem tudnék. Még a felülés meg is lenne, a futás is, ha készülnék rá. Magasságom nem tudom jó e, mert van ahol 162-t hallottam, de van ahol 165-öt. Én 162körül vagyok. Ja és a szemem -4,75 sajnos.
20/L
még szép, hogy kell.
sajnos szerintem a szemed lesz a kizáró ok, nekem -2,25ös és elsőfokon elutasítottak, szóval most várok, hogy a másodfokú vizsgálat meglesz-e. fekvőtámasz nincsen a felvételin, viszont van fekvenyomás vagy függés, felülés, 2000m futás, 4x10 m futás és helybőltávol. plusz még van egy pszichológiai és egészségügyi vizsgálat. a magasságról nem tudok semmit...nézz utána a hivatalos honlnapon :)
19L
Hát igen.... Az előttem szólónak annyiban igaza van, hogy a biztos nem tudnék hozzálással nem fogsz sokra jutni. Ha nem tudod, akkor állj neki gyakorolni. A fekvőtámasz és felüleés gyakorlásához nem is kell semmiféle speciális körülmény, csak a tested. Ha minden sikerül és pszichikálisan, egészségügyileg és fizikálisan is megfelelsz a testmagasságod miatt nem utasítnak el. A szemprobléma fogósabb kérdés. De oismerek olyat, aki megműttette a szemét pont emiatt.
Viszont amit nem árt tisztázni: A nyomozó is rendőr. Ugyanúgy szükséges és kötelező végrehajtania az éves fizikai felmérőt. Úgy gondolom ez legfőként a saját, de a társai érdekében is... Azért mert a nyomozók nem egyenruhásként, irodában dolgoznak, azért még nem a seggüket vakargatják..
Elég ciki, ha fut előled azsivány és csak azért nem tudod megfogni -pedig minden lehetőség adott lenne - mert kifulladsz a futástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!