Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Magyar érettségin szövegalkotá...

Magyar érettségin szövegalkotáson, ha nem írtam meg az 500 szót vagy nem hoztam irodalmi példákat benne, akkor azzal milyen pontozásra számíthatok?

Figyelt kérdés
Ma volt az érettségi és a minimum elvárás 500 helyett kb 400 szót sikerült írnom, 1 irodalmi példát felhozva. A szövegértésből már megvan 20pont felett, de így mennyi pontot kaphatok még hozzá? Nyelvi minőségem ha jó arra külön többet is kaphatok?

2012. máj. 7. 20:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekünk magyar tanárunk azt mondta, hogy mindenképp legyen meg a minimum oldal, mert ha nincs meg, akkor a megszerkesztettségi pontokból automatikusan az alsó kategóriába kerülsz (8-1 pont).
2012. máj. 8. 18:19
 12/16 anonim válasza:
Én úgy tudom, legalább is nekünk azt mondta a magyar tanárunk, hogy legyen meg mindenképp a 2,5 oldal, mert azzal már tud mit kezdeni!egyébként én sem használtam semmilyen irodalmi példákat se szakszavakat!kiizzadtam a 3 oldalt, de azt is keservesen:S szerintetek meglesz?
2012. máj. 8. 20:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Köznehéz rosszfiú
2015. máj. 3. 18:21
 14/16 anonim válasza:
közjó
2015. máj. 3. 18:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezért érdemesebb az elemzéses feladatot v. az összehasonlításost választani - Azokról lényegesen többmindent lehet összehozni
2015. jún. 11. 09:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Magírhatnád majd, mennyi pontot adtak rá
2015. jún. 11. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!