Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha egyetemen passzivizálom a...

Ha egyetemen passzivizálom a félévemet elmehetek nappali tagozatos technikusira?

Figyelt kérdés

2012. máj. 5. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem jobban jársz,ha rögtön halasztasz egy évet...bár ezzel meg az lehet a baj, ha rögtön az elején eljátszod a halasztási lehetőségedet,akkor a felsőoktatásban töltött évek során még jóljöhetne valamikor az az évhalasztási lehetőség(pl. külföldi ösztöndíj,egészségi problémák,akármi miatt,amit most még nem is sejtesz),és akkor már nem tudsz passzivizálni,halasztani, meg semmit, mert rögtön az elején "eljátszottad" ezt a lehetőséget.
2012. máj. 5. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:

10:34 vagyok, amúgy egy szakmád, ha van,az sose jön rosszul...

csak hát mit csinálsz akkor, ha bejön egy egészségügyi probléma(sose lehet tudni), vagy egy szuper ösztöndíj mondjuk Vancouverben? Nem hiszem, hogy megengednék, hogy akkor most majd amiatt újra halassz... persze azt még meglépheted, hogy elmész akkor majd egyéni tanrendre, de az se azt jelenti, hogy csak év végén kell tiszteletedet tenni a vizsgán, azért időnként van beszámoltatás, ez pedig nem az interneten zajlik,erre illetve emiatt bizony haza kell jönni, ami megint nem 2Ft.

Én nem játszanám el az ilyen lehetőségeimet rögtön az elején...majd talán akkor ha az I. évfolyamot sikeresen lezártam, és minden vizsgám legalább megvan 2-es(elégséges) szinten.Sőt, én megvárnám a helyedben a II. évfolyam I. félévét.

2012. máj. 5. 10:39
 3/4 A kérdező kommentje:
ésha kiiratkozok egyetemről és újra felvételizek máshova miután lejár a passzivizálási lehetőség?
2012. máj. 5. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Na az a legnagyobb hülyeség szerintem, mert nagyon könnyen két szék között a pad alá eshetsz,hogy az egyik helyről kiiratkoztál,a másik helyre pedig nem vesznek fel.

Erre,egy ilyen helyzetre mit lépnél?

2012. máj. 5. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!