Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik gimnáziumba menjek...

Melyik gimnáziumba menjek Nyíregyházán?

Figyelt kérdés
Tanulmányi eredményeim nagyon jók, eddig mindig osztályelső és kitűnő voltam, szerintem nem múlna azon. Hosszútávú elképzelésem még nincs, az ismereteim bővítése az elsődleges. Krúdy, Kölcsey, Zrínyi, esetleg még más szóba jöhet? Ezek miben különböznek?
2012. máj. 2. 21:53
 1/3 anonim válasza:
a teoretic -be...:)
2012. jún. 24. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:

NE a Zrínyibe!!!

A Kölcsey nagyon jó, minden szempontból, imádok ide járni, bár, ha nyolcadikban is tudtam volna, hogy orvosira akarok menni, a Krúdyt választottam volna.

Ha kiemelkedő vagy matekból/ biosz-kémiából, akkor a Krúdy, ha simán csak mindenből jó, és tényleg nincs elképzelésed, akkor a Kölcsey /a francia tagozat nagyon jó, a tanárnő (Baranyiné Gabriella) is kiemelkedő és lelkiismeretes, keményen számon kéri a dolgokat/. Én spanyolra mentem, de megbántam azóta.

2012. jún. 29. 01:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Az Eötvös a legjobb ;)
2012. júl. 20. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!