Vajon bármi előfordulhat az idei emelt informatika érettségi első részénél?
Figyelt kérdés
Ahogy néztem, az elmúlt években az 1. feladat mindig weblapkészítéssel volt kapcsolatos, de régen volt itt körlevélkészítés és prezentáció is (pl. 2009-ben). Akkor ez most teljesen kiszámíthatatlan, vagy újabban már csak weboldalakészítés van?2012. máj. 1. 13:31
1/5 anonim válasza:
én is infó emeltre megyek:D
am sztem igen, idén is html lesz. bár én attól nem félek (persze nem akarom elkiabálni..:) ). ink a programozásra gyúrok...
2/5 A kérdező kommentje:
Na, sok sikert akkor. :) Hát remélem, mert körlevelet még messziről sem láttam és valahogy nincs időm/türelmem abba is belemélyedni, persze biztos össze lehet imprózni valamit.
2012. máj. 1. 14:36
3/5 anonim válasza:
Bármi előfordulhat, akár meglepő kombinációban is, amit a vizsgaleírás tartalmaz a dokumentumkészítés alatt. Olyan is, ami még nem volt.
4/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk remélem az összeállítók is rájöttek, hogy ez a körlevelezés kicsit elavult dolog és véletlenül sem teszik bele. Ha idén is html lenne, esélyes egy max pontos érettségi.
2012. máj. 12. 10:35
5/5 anonim válasza:
A körlevelet érdemein felül szeretik, elavultnak azért nem mondanám, viszont negyedóra alatt megtanulhatod, és akkor nem fog ki rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!