Mi a véleményetek Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumról?
Kedves #5
nem lehet köztük különbséget tenni. A Fazekas például matekból verhetetlen, de az Apáczaiban többféle tárgyból vannak a legjobbak közt (kémia, filozófia, biosz, francia... hogy csak az elmúlt néhány év OKTV-sikereit mondjam.
#3 voltam
Versenyeztem Apáczaisokkal Irinyi illetve Curie kémiaversenyeken... Nagyon jól vannak felkészítve, még a matek-fizika szakosok is. Csak futólag ismerek odajárókat, de nem tűnnek élőhalottnak, úgyhogy biztosan túl lehet élni.
Ott tanít Villányi tanár úr is kémiát, a kémiakönyvei mellett a nemzetközi diákolimpia háza táján is ismerősen csenghet a neve, évek óta a magyar csapat felkészítője kémiából; és a magyar csapat jelentős része is az Apáczaiból kerül ki.
Igaza van az elsőnek, versenyistállónak titulálhatják sokan, de aki igazán akar foglalkozni a dolgokkal, annak szerintem kiváló. (Ha nem kilencedikben hallok róla először, én is oda mentem volna...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!