Más is izgul kicsit az egyetem elkezdése előtt?
én is izgulok, de azért várom is kicsit
Új város, ráadásul senkit se ismerek aki erre a szakra jelentkezett...:S Amúgy meg lesz ami lesz...sokat most még nem tudok tenni.
Én direkt azért mentem másik városba, mert oda egy régi ismerősöm sem jött (pest)
nagyon izgultam, végül egyik nagymamám rábeszélt a gólyatáborra, hát nagyon megérte. Pedig amúgy nem vagyok az a szocializálódós emberke, a tábor nagyon jó volt. az fura volt, hogy nem volt víz, sem gáz vagy villany ("a biológusoknak és geológusoknak ezt ki kell bírni"), bár egy hifihez bevezettek a melletünk lévő faluból áramot, hogy legyen zeneXD. tábortűz, túrázás... Igazi szivatás nem volt, de ez nem mindenhol van így (én amúgy ELTE-TTK biosz)
A tárgyfelvétel ETR-en keresztül kegyetlen néha, de mindent meg lehet oldani
nálunk nem kötelező előadásra járni, gyakorlatról hiányozni viszont szinte nem is lehet...
és lehet hogyl esz olyan, hogy egy nap nincs órád vagy pl reggel 8kor van az első és délután 2től a maradék
Jha igen, általában az előadások 2szer 45 percesek vagyis másfél órásak. Gyakorlatom meg már volt 4 órás is...
Amúgy mivel a szaktársaiddal legalább 1 közös témátok lesz, könnyen indul az elején minden beszélgetés.
Nézz utána, hogy az egyetemen, ahová mész vannak-e olyan klubok, ami téged érdekel (valami hobbi vagy zene köré csoportosuló emberkék, nem tanulós klubra gondolok)
Szóval nyugi, nem lesz gond :)
Sok sikert a továbbiakban :)
21/L
köszi a biztatást! :) Egyébként énis várom az első anat előadást(csak én eü.képzésre jelentkeztem,nem orvosira)
Miben más egyébként,mint a gimi? Mire figyeljek? Előre is köszi a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!