Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Végzősöknek van még suli?...

Végzősöknek van még suli? Érdekelne, hogy akik most fognak érettségizni, azoknak most szünet van?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:

van :( :"( :""( :"""( brühühhüüüü

xdxdxdxd nekem már elegem van

2012. ápr. 25. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:

ja jbocs.

van:

suli

nincs:

szünet.

2012. ápr. 25. 20:03
 3/9 A kérdező kommentje:

:/

köszi a választ.:)

van egy végzős srác aki tetszik, de egész héten nem láttam és azt hittem már nincs is suli nektek.

de kitartást!:)

2012. ápr. 25. 20:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekünk még 4 napunk van. Ez a kettő a héten, és jövő héten pedig szerda-csütörtök.

Szerintem a ballagásán mindenképp legyél ott és menj oda gratulálni :) Még ha nem is vagytok (még) jóban, jól fog esni neki, és megjegyez magának. Hajrá!

2012. ápr. 25. 21:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

de az a baj, hogy nem egy suliba járunk, csak a buszon szoktunk együtt utazni, reggelente.

ma kerestem de már nem volt ott, azt hittem valami felkészülési-szünetet kaptak. de lehet csak beteg, vagy lekéste a buszt.:)

de oda fogok menni hozzá szerintem. mert kitudja mikor látom megint.:)

és sok sikert minden végzősnek:)

2012. ápr. 25. 22:06
 6/9 anonim ***** válasza:

"lehet csak beteg, vagy lekéste a buszt.:)"

vagy elgázolta a metró.

2012. ápr. 25. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:

jaj de aranyos :)

mivel a fél dunántúl a helikoni ünnepségen tombol keszthelyen, nem kell mennem iskolába holnap és azután sem. szval nekem csak 2 napom van jövő hétről. :D

8/9 A kérdező kommentje:
nem hiszem, mivel nem pesti vagyok:D
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
De lehet, hogy mégis neked van igazad! Késésben volt, és a busz alá szaladt, borzalmas halála lehetett a kölyöknek!
2012. ápr. 25. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!