Végzősöknek van még suli? Érdekelne, hogy akik most fognak érettségizni, azoknak most szünet van?
van :( :"( :""( :"""( brühühhüüüü
xdxdxdxd nekem már elegem van
:/
köszi a választ.:)
van egy végzős srác aki tetszik, de egész héten nem láttam és azt hittem már nincs is suli nektek.
de kitartást!:)
Nekünk még 4 napunk van. Ez a kettő a héten, és jövő héten pedig szerda-csütörtök.
Szerintem a ballagásán mindenképp legyél ott és menj oda gratulálni :) Még ha nem is vagytok (még) jóban, jól fog esni neki, és megjegyez magának. Hajrá!
Köszönöm!:)
de az a baj, hogy nem egy suliba járunk, csak a buszon szoktunk együtt utazni, reggelente.
ma kerestem de már nem volt ott, azt hittem valami felkészülési-szünetet kaptak. de lehet csak beteg, vagy lekéste a buszt.:)
de oda fogok menni hozzá szerintem. mert kitudja mikor látom megint.:)
és sok sikert minden végzősnek:)
"lehet csak beteg, vagy lekéste a buszt.:)"
vagy elgázolta a metró.
jaj de aranyos :)
mivel a fél dunántúl a helikoni ünnepségen tombol keszthelyen, nem kell mennem iskolába holnap és azután sem. szval nekem csak 2 napom van jövő hétről. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!