Valakit felvettek a Budapesti Leövey Klára Szakközépiskola és Gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Csak OM azonosító szerint vannak a dolgok... és mivel engem felvettek médiára, hátha jár erre még valaki:D2012. ápr. 25. 14:22
1/8 anonim válasza:
szia!nemrég kiírta ez a suli h van még pár helyük.. most olyan gondban vagyok, h azok közül,amiket megjelöltem,sehová nem vettek fel.. megpróbálkozom én is ezzel a sulival,a médiással,és ha sikerül, akkor állok rendelkezésedre! :)pont ma néztem ezt a sulit,hogy kéne jelentkeznem.. nagyon remélem,hogy összejön, mert tetszik az iskola... :) 14/l
2/8 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 25. 18:24
5/8 anonim válasza:
drámás leszek :) (Loretta Sevcsuk fészen.:)
6/8 A kérdező kommentje:
Lori, Tia vagyok xd
2012. máj. 12. 11:46
7/8 A kérdező kommentje:
a másik csaj, meg Csepi:DDD
2012. máj. 12. 11:46
8/8 anonim válasza:
szia/sztok! idén felvételizem, tudnátok nekem véleményt mondani a média, gazdasági és a dráma szakrol? és téynleg igaz h kötelezo a tornadressz? matrozbluz kell? milyen tapasztalataitok vannak az iskolárol? légyszives válaszoljatok , köszi:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!