Ballagás esti iskolában?
Figyelt kérdés
25éves vagyok, nem dolgozom, éppen ezért csinálom az érettségit..
van ilyenkor ballagás?
őszintén szólva segélyből élek...
3ezer havonta a díj. 80ezer ft ba kerül az érettségi vizsga ára, ballagásra már nemtudom hogylenne pénzem..
2012. ápr. 25. 11:24
1/1 anonim válasza:
Én is estin végeztem,és nekünk nem volt ballagás,se bankett.Ha lett volna sem érdekelt volna.
Viszont a szóbeli érettséginél akárcsak a nappalisoknál készítettek hidegtálat,kávét,üdítőket a vizsgáztató tanároknak.Én abba sem szálltam bele,mert sokalltam az árát.Voltunk vagy 30-an,és egy pasas intézte az egész hidegtálas dolgot(olyan helyen dolgozott) és fejenként 3000 forintot kért.Elég soknak találtam a 90.000 forintot pár tálca szendvicsért,és pár üveg ásványvízért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!