Miért emelik mindig az érettségi követelményeket?
Én 2015ben fogok érettségizni de már tököm kivan, hogy állandóan csak többet és többet követelnek. Nem vagyok én semmivel sem géniuszabb ,mint az előttem 4 évvel érettségiző mi a francért várnak el tőlünk sokkal többet? Szerintetek addigra mi lesz a követelmény? De a legjobban az idegesít, hogy ezeket a törvényeket olyanok hozzák akik egy általános iskolát is bukdácsolva végeznének el (khm nincssmitt pál) meg a többi bohóc.
Szerintetek sokkal nehezebb lesz 3 év múlva ilyenkor? :S
Az érettségi egy vicc, csak az bukik rajta, aki lesz*rja az egészet és még olvasni se tud.
Azért emelik a követelményeket, mert ez a belépő felsőoktatásba és túl sok ember jut be, és mivel az érettségi könnyű, az egyetemi/főiskolai elvárások pedig a legtöbb helyen magasak, sokan kipotyognak.
Azért emelik, mert most a béka segge alatt van a követelmény.
Mikor behozták a kétszintű érettségit, akkor olyan szinten lecsökkent a követelmény a középszintűvel, hogy az vmi eszméletlen.
Régebben minden egyes egyetemre felvételit kellett írni két tárgyból, amik olyan nehezek voltak, mint a mostani emelt érettségi.
Most nincs felvételi, az érettségi alapján veszik fel a diákokat felsőoktatásba úgy, hogy két értelmes mondatot nem tudnak kinyögni.
A középszintű érettségi nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!