Mi a véleményetek a jogászképzésről?
Üdv mindenkinek.
Jelenleg egy jó gimnáziumban vagyok másodikos, töri-magyarra járok. Az eredményeim 4,6 körül mozognak, de most nem is ez a lényeg. Előző héten a töritanárom azt mondta, hogy lecsökkentik 0-ra az államilag támogatott helyek számát. Ez igaz?
Ami a család pénzügyi helyzetét illeti, ki tudnánk fizetni a térítéses képzést is, de sokkal jobb lenne az állami és a képességeim megvannak hozzá, érzem.
Ha tényleg lenullázzák a jogászképzést, akkor Orbán nálam elásta magát. 6 stadionra meg ****tudja hogy mire van pénz, de erre nincs.
Vélemények? Igaz a hír?
Kedves előző hozzászóló!! Mit jelent az, hogy időben rendesen , rite elvégezte a jogot?
Én 25 vagyok, és szeretnék majd jogra menni levelezőre. Akkor ezek szerint az nem időben, és nem rendesen? Vagy mire gondoltál?
Előre is köszi a választ!
Azt jelenti, hogy 5 év (azaz 10 félév) alatt végezte el, nem 6, 7, 8 sőt 10 év alatt kínlódta végig. Vagyis sikerült minden tárgyat időben teljesíteni.
A rite is magyarázatra szorul? Azért leírom. A diploma vagy summa cum laude (kitűnő) vagy cum laude (jó) vagy rite (közepes).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!