Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Bejelölted a De-ÁJK jogász...

Bejelölted a De-ÁJK jogász szakot? Mire számítasz, beférsz a keretbe?

Figyelt kérdés
[link]

2012. ápr. 23. 17:31
 1/5 danny0601 válasza:
Igen bejelöltem.Beférek persze.Alig van túljelentkezés.
2012. ápr. 25. 19:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi hogy válaszoltál!

Szerinted hogy alakul a ponthatár? Te hány pontra saccolod a sajátod? Tudom hogy sok mindentől függ, de kíváncsi vagyok más ide jelentkező véleményére is(az ismerőseim közül senki nem jelölte be).

Eddig nagyon alacsony volt, de az államilag finanszírozott helyek csökkentése eléggé bezavar....

Én 360 körül jósolok magamnak.

2012. ápr. 26. 17:50
 3/5 danny0601 válasza:
Szerintem meg,ahogy utána érdeklődtem egyetemeken 300-320 lesz a ponthatár.Úgyhogy gratulálok!:) Nekem olyan 390-400 pontom lesz ,de én elsősorban az eltére vagy Pécsre szeretnék menni.
2012. ápr. 27. 10:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát, ez egy jó hír! :) Annyit még úgy is össze tudok szedni, ha elrontanám az érettségit... Az egyetemeken utánaérdeklődtél? És válaszoltak is? Amikor én próbáltam tájékozódni, informálódni, igaz más ügyben, koli miatt, mivel nem volt időpontom, elküldtek. Arról nem tudsz valamit, hogy az önköltséges hallgatóknak tényleg dupla árat kell fizetniük a kollégiumokban? Hallottam ezt is azt is, de hiteles információt sehol. Van hátrányos helyzetű papírom, de gondolom, mivel költségtérítéses a szak, nem sokat ér...akkor már inkább albérlet. De ez már egy más téma :)
2012. ápr. 27. 17:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is Debrecenbe szeretnék menni,olyan 360-380 pontra számítok. Remélem elég lesz. A tavalyi pontokhoz képest remélem nem emelnek több mint 100 pontot,de ez attól is függ hogy a jelentkezőknek mennyi pontja lesz. Sok sikert neked! Ha minden jól megy szeptemberben találkozunk! ;)
2012. jún. 8. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!