Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A budapesti Kölcsey Gimnáziumb...

A budapesti Kölcsey Gimnáziumban (francia) ha max.3 jegyet rontok, a beiratkozásnál nem küldenek el?

Figyelt kérdés
Felvettek a Kölcsey F. Gimnáziumba francia tagozatra. Sok helyen hallottam már, ha egy egész jegyet rontasz akkor nem tanulhatsz abban az iskolában. Ez igaz? Mert a Kölcsey-be ilyen nincs kiírva...

2012. ápr. 22. 00:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kicsit off,de mostani 9.-esek közül pszihológushoz jár 1-2gyerek,mert nem bírja.Apáczaiban szintúgy.
2012. ápr. 25. 17:05
 12/14 A kérdező kommentje:
A nővérem az Apáczaiba járt! :) tavaly végzett, és neki nem volt annyira nehéz, mivel kitűnő tanuló volt, de néha ő sem akart bejárni... de azért meglett az eredménye, hogy most egyetemre jár. És ettől félek én is(a pszihológustól), hogy rengeteget kell majd tanulnom, és én nem vagyok olyan tanulós típus, persze megvan a szorgalmam, de oda kétszer annyi kell... De nekem azt is mondták sokan, hogy kell nekem egy húzóerő vagy inspiráció, hogyha látom, hogy tanulnak és sem akarok az osztály szégyene lenni így én is tanulok.:))
2012. ápr. 25. 18:53
 13/14 anonim ***** válasza:

"Kicsit off,de mostani 9.-esek közül pszihológushoz jár 1-2gyerek,mert nem bírja.Apáczaiban szintúgy"

Ezt a Kölcsey franciájáról írod? Oda jársz, vagy csak hallottad???

2012. ápr. 27. 13:03
 14/14 anonim ***** válasza:
:D dehogy járnak emiatt pszichológushoz:Dén oda járok, de egyetlen elmebeteg, őrülttel nem találkoztam főleg nem azzal aki franciás:D annyi a különbség a francia szak és a többi között hogy ott tanulni is kell, a többin ha van eszed és sokmindent jegyzel meg órán akkor is 3-4 jegyeid lesznek. :D
2012. jún. 13. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!