Mit gondoltok a Wesley János Főiskoláról (Bp. )?
Figyelt kérdés
Milyenek a tanárok, az oktatás színvonala és az államvizsga?2009. jún. 20. 19:08
1/5 anonim válasza:
szerintem jó nagyon, családias, rendkívül jó tanári gárdával, emberekkel hangulattal, szeretem ;)
2/5 anonim válasza:
Valamelyikőtök esetleg a pedagógia szakra jár illetve járt? Erről szeretnék bővebb infót,köszönöm.
3/5 anonim válasza:
Eleinte családiasnak tűnik, oktatási hozzáállás is hatásosnak tűnik, liberális hozzá állás, tanulni itt is kell persze, amivel nem is lenne baj, de van 1-2 tanár aki eléggé semmibe veszi a diákokat (pedig azt hinné az ember, h nem egy nagy suli, szociális hangulatú..), egész évben azt mutatja, hogy mennyire törődik a diákjainak az "útjával".. közben meg az élettől is elveszi a kedvét, ezzel az erővel mehettem volna az eltére is!
Szóval szerintem ha van más lehetőséged, ne a Wesleyt választ, csak egy jó tanács!
4/5 anonim válasza:
itt legalább szakemberek tartanak órát, és gyakorlatorientált a főiskola.....és nincsenek 5000en a hallgatók, ergó nem egy porszem vagy a sivatagban....nem beszélve arról, hogy sok eltés meg bgfes jön át ide
5/5 anonim válasza:
Kedves 3.! Elmeséled mi bajod konkrétan a Wesley-el?:) Már máshol is olvastalak és már felkeltetted az érdeklődésem...írnál valami konkrétumot? Pedagógia szakon,ha holnap az derül ki hogy felvesznek,akkor számíthatok az általad írt dolgokra(s pontosan mikre)? Nagyon köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!