Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az iskolába mindig belém...

Az iskolába mindig belém kötnek a felsősök, mit érdemes tennem?

Figyelt kérdés

még elsős vagyok az iskolába (középsuli) és általában ha látnak belémkötnek, lökdösnek stb.

tanároknak nem szeretnék szólni (az mégis milyen gyerekes)

nekik menni meg nem akarok, mert többen vannak.

2012. ápr. 14. 16:19
 1/2 anonim válasza:

Hát amig "kis pisis" vagy addig ez lesz, Azt kell tenned hogy kibújj a "kis pisis" korszakból...

legyen egy pár nagyobb haverod, vagy csajod, esetleg valami olyan amiért tisztelnek. Amig te vagy a gyengébb ezt fogják csinálni, csak azt nem buzerálják akit tisztelnek, és csk azt tisztelik akinek vagy van pénzük, izmuk, okosak, befolyásosak....

2012. ápr. 14. 16:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Érdekes a középsulik többnyire komolyabbak. Nálunk ilyen nincsen amikor én voltam elsős középsuliba a felsősök csak az avatáson szálltak ránk de utána békén hagytak minket. Egyébként nálunk még a leggyengébb leggyerekesebb embert és tisztelték azzal hogy nem piszkálják, ugyan akkor én sok felsős barátra találtam még akkor pedig nem vagyok egy nagy ember ott. Most már 11. be járok a 12. osztályosokkal jóban vagyunk és az alsósokat egyik osztálytársam sőt még az évfolyam társaim sem piszkálják őket.
2012. ápr. 14. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!