Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nehéz a gimnázium 3. osztály?

Nehéz a gimnázium 3. osztály?

Figyelt kérdés
nekem már a 2. is elég nehéz :/

2012. ápr. 12. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
akkor a harmadik is az lesz
2012. ápr. 12. 15:49
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Azért, mert rossz iskolát választottál. Válassz gimnázium helyett inkább egy szakmát, azzal legalább el tudsz helyezkedni. Érdemes akár átiratkozni is egy szakközépiskolába, ezzel időt takarítasz meg. A gimnázium ugyanis nem fog szakmát adni, ha le is érettségizel, az a papír csak wc papírnak jó, továbbtanulni pedig úgy sem fogsz.

Okj-s szakmát persze felnőttképzés keretében is elvégezhetsz, itt tájékozódj bővebben:

[link]

2012. ápr. 12. 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

Én most vagyok 11.-es, nekem nehezebbnek tűnik ez az év, többet kell tanulni, bejöttek a fakultációk, amik elég kemények, plusz ugye számítanak az év végi jegyek, meg már rendesen riogatnak az érettségivel. De azért túlélhető. :)

Attól is függ amúgy, milyen suliba jársz (egy bp.-i erős gimi amiről írtam), milyen gyorsan tanulsz, és hova akarsz továbbmenni. Ha pl. egy erős szakra akarsz bejutni az egyetemen, akkor sok pontra van szükséged, vagyis jól kell tanulnod, míg ha OKJ-re mész tovább vagy egy gyengébb szakra, nem kell annyira strapálnod magad.

2012. ápr. 13. 18:02
 4/9 anonim ***** válasza:
89%

Ez suli függő szerintem.

Mert nekem is meg pl.: tesómnak is könnyebb volt a 3. 4. mint az 1.-2..

De pl:. egy osztálytársam átjött hozzánk. És tudni kell hogy ált. lenézik a mi sulinkat mert egy kicsit gyengébbnek titulálják az ő régi iskolájánál. /szakmát akart és nem fősulira menni/.

Elmesélte a srác, hogy ott 4,5 volt az átlaga és alig tanult. Most meg kinlódik egy csomót. Legalább 1 jegyet romlott. Elmesélte,. hogy most jobban küszködik de pl:. matekból négyes volt a régi iskolájában nálunk 2es.

2012. ápr. 16. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Általánosságban azt lehet mondani, hogy a páratlan évek a nehezebbek.
2012. ápr. 21. 21:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak a matek nem megy. És csak amiatt nem megyek gyengébb iskolába
2012. máj. 18. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
a 3. a legnehezebb: 1.-ben még minden új, nehéz megszokni, de nem kérnek annyira sokat, 2. a legkönnyebb, 4.ben meg csak érettségire készítenek
2012. máj. 18. 17:10
 8/9 A kérdező kommentje:
hát nekem egyik se lesz könnyű , de ez a 2. naon szar
2012. máj. 18. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Matematikából oldj meg rengeteg példát, ill. a házifeladatokat, akár többször, más számokkal is.

Csak a sok gyakorlás, feladatmegoldás vezet jó eredményre.

Ha pedig valamit nem értesz, ne hagyd annyiba, a többszöri próbálkozás helyes útra vezet.

2012. máj. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!