Mennyi esélyem van bekerülni az ELTÉre környezettanra?
Figyelt kérdés
20/F vagyok jövőre végzek az érettségivel. Azért most mert letettem egy szakmát és az 5 évet vett igénybe. Most egy TIT-es alapítványi iskolában vagyok esti tagozaton. Csak a fő tantárgyak vannak +biosz, föci, ezek a választhatók. nyelvvizsgám nincs még. Nagyon ne reménykedjek h egy ilyen szintű suliba felvesznek?2012. ápr. 11. 21:40
1/4 anonim válasza:
Tavaly 302 volt a ponthatár, ez elég alacsony. Azt viszont jó lenne tudni, hogy idén fog-e emelkedni. Az a baj, hogy nem tudom, hogy egy évvel ezelőtt mennyi helyet támogatott az állam és mennyit fog szeptembertől. Egyébként én is ide adtam be.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én környezettant végeztem! Inkább csinálj még egy szakmát, vagy tanulj nyelveket! A saját érdekedben ezt a szakot felejtsd el! Senkiről nem tudok a volt szaktársaim közül, akinek ezzel a végzettséggel sikerült volna az adott területen elhelyezkednie. Pedig jó hírű intézményben végeztünk. Időpocsékolás + Pénzkidobás. Először én is féltem, hogy nem lesz elég pontom, de ma már azt mondom, bár ne lett volna. Életem legnagyobb hibája volt, akármennyire is érdekelt és szerettem ezzel foglalkozni.
3/4 A kérdező kommentje:
hát ezt már mondta más is. de sztem nem lehetetlen. ez után nyílván nem állnék meg. tovább környezetmérnökire vagy geologiára. meg abba bízok h talán magyar országon is hangot kap végre a környezetvédelem. és akkor talán ellehetne helyezkedni
2012. ápr. 16. 18:36
4/4 anonim válasza:
"hát ezt már mondta más is. de sztem nem lehetetlen. ez után nyílván nem állnék meg. tovább környezetmérnökire vagy geologiára. meg abba bízok h talán magyar országon is hangot kap végre a környezetvédelem. és akkor talán ellehetne helyezkedni"
Ha környezetmérnökit akarsz, akkor ahhoz felesleges a környezettan. Vagy előbb elvégzel 3 év környezettan, aztán 4 év környezetmérnökit? 10 éve abban bízunk, hogy Magyarországon végre nagyobb hangot kap a környezetvédelem. Belátható időn belül erre nincs sok esély. Figyelj, a te dolgod, hogy miben hiszel, én csak szóltam előre. Van egy mondás, az okos más hibájából tanul, az átlag a sajátjából, a hülye a sajátjából se. Majd pár év múlva meglátod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!