Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen orosz szakon milyen...

Egyetemen orosz szakon milyen szinten elvárt az orosz nyelvtudás?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nem követelmény az orosz érettségi a felvételinél, tehát (elméletileg, és hát gyakorlatilag is) azt is felveszik, aki nem beszéli a nyelvet.
2012. ápr. 8. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is orosz szakos, és én sem tudok oroszul, bár van erős szláv alapom, így hamar meg tudok szerintem tanulni. Nincs előfeltétel, mint olvashattad, nyelvórákon két csoportra leszünk osztva, akik tudnak, és akik nem... A többi óra pedig első év(ek)ben magyarul lesz tartva :)

2012. ápr. 8. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
+leszek kimaradrt
2012. ápr. 8. 15:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam akkor. Bár azért remélhetőleg nem orosz szakra vesznek fel, de ha úgy alakul, az sem baj, csak az elsőnek megjelölt szakomnak jobban örülnék. :) És egyébként milyen? Én főleg egyébként az orosz irodalom iránti szeretetem miatt jelöltem, mert úgy hallottam, hogy sok irodalom és töri is van a nyelvszakokon.
2012. ápr. 8. 16:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaj, most látom, hogy LESZEK. Bocsi. :)És egyébként hova jelentkeztél, ha meg szabad kérdezni? Ha nem akarod ide kiírni, írhatsz a privát e-mail-emre is nyugodtan. Hú, ki tudja, lehet, hogy szaktársak leszünk. :)
2012. ápr. 8. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!