Felsőfokú szakképzés miben tér el a középfokútól (nehézségben). Úgyértem itt, hogy zajlanak a feleletek, dolgozatok stb. Ja igen és olyanra gondolok ami nem diplomát ad hanem OKJ-s bizonyítványt?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 03:45
1/3 anonim válasza:
Én protokoll ügyintézést tanultam, nálunk nem volt vészes, dolgozatokat nemnagyon írtunk, csak záráskor. Szerintem nem nehezebb, sőt.. Bár engem érdekeltek a tantárgyak; a rendezvényszervezés folyamata, üzleti kommunikáció, stb. érdekesek voltak. Ami középsulihoz képest más az a tantárgyi beosztás, illetve hogy tömbösítettek az órák(nekem többnyire 4 órám volt egy tantárgyból egymás után), mert van 10-12 tantárgy és egyszerre csak 3-at 4-et tanultok. A fentiek a protokollos képzésre vonatkoznak, én nem bántam meg hogy erre jöttem.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat.Egyébként naponta mennyi órád volt max?
2009. jún. 23. 17:54
3/3 anonim válasza:
Első vagyok.
Nos, nekem a hétfő szabad volt. Kedden 2*4 óra(rendezvényszervezés vagy valami + angol), szerdán ügyvitel(csak első félévben, mert utána számtech volt és abból felmentésem volt), csütörtökön 2*4 óra, pénteken 4 óra angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!