Élelmiszerbiztonsági mérnök, vagy biomérnök msc?
Figyelt kérdés
Most élelmiszermérnök bsc-n vagyok, kb ugyanannyi szokott lenni a ponthatár mind a kettőre. Szerintetek melyik érné meg jobban? (az élelmiszer BCE-n, a bio BME-n)2012. márc. 30. 10:08
1/4 anonim válasza:
Szerintem mindegy, bár én lehet, hogy az msc-t választanám, azért az magasabb. Egyébként meg attól is függővé tenném, hogy később melyikkel és mit tudnék majd kezdeni.
(Én egyébként 11 éve végeztem, mint élelmiszermérnök (M.sc), 3 évig voltam szakirányban munkatéren, azóta sem. Sokat vele nem lehet manapság szerintem kezdeni, de ahhoz jó, hogy egyéb/teljesen más területre bekerüljön vele az ember, ahol legalább jól is fizetnek..)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de egy picit félreértettél. Mindkettő msc, csak az a kérdés, hogy melyik lenne jobb.
2012. ápr. 9. 15:14
3/4 anonim válasza:
Szia! Érdekelne, hogy végül meyiket választottad, és mik a tapasztalataid? Én is hasonló dologban gondolkozom, engem még érdekel az élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki MSc is.
4/4 A kérdező kommentje:
Én végül teljesen más területre mentem. A minőségi az ugyan az, mint az Élelmiszerbiztonsági. A Corvinuson az nagyjából csak analitika, szerintem fölösleges. Ha ilyen irányba mentem volna tovább, szerintem biomérnökire mentem volna.
2015. jan. 27. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!