Tudtok ilyen gimnáziumot?
Most kilencedikes vagy a Leöveyben (mielőtt valaki megkérdezi, IX. ker. Vendel utca) és valahogy nem jött be. Az osztályomat kifejezetten rühellem, van egy-két normális ember az összes többi gyökér. Nem vagyok stréber, de így tényleg nem lehet tanulni. De nem csak az ami órán megy, hanem amit szüneten szoktak csinálni... Egyszerűen nem bírom elviselni őket.
Nem tanulok semmit, tényleg semmit, és négyes-ötös vagyok, de inkább ötös. Megmondták nekünk, hogy innen, nem jók az esélyeink, ha egyetemre szeretnénk menni (és én szeretnék), szóval egy erősebb gimnáziumba kéne járnom, de tippem sincs, hogy melyikbe. Akkor is vért izzadtunk amíg az LKG-t megtaláltuk, és örültünk, hogy jujjdejóezagimnázium.
Szóval a Leöveynél valamivel erősebb gimnáziumot keresek, de azért nem egy Fazekast. Az nagyon fontos lenne, hogy jó legyen a társaság, ne az legyen, hogy mindenki stréber és csak a tanulás a téma mindig.
Esetleg ha valaki tudja, hogy hogyan kell átiratkozni akkor hálás lennék, ha megosztaná velem.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat :)
Tudom, hogy nehéz eset vagyok, mondták már :D
Szerintem megpróbálok a József Attilába vagy a Madáchba átmenni aztán lesz ami lesz. De már nagyon teli van a f... hócipőm az LKGval, mindenképp el akarok innen menni.
Attól félek csak, hogy itt kilencedikben nincs fizika, és második nyelv is csak jövőre lenne és valahogy nem bírok repdesni az ötlettől, hogy fizikából és egy nyelvből különbözeti vizsgát tegyek úgy, hogy nem tanultunk se fizikát se semmilyen második nyelvet.
Gondoltam arra, hogy akkor elölről kéne kezdeni a kilencediket, de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!