Óbudai vagy Könyves Kálmán Gimnázium?
Figyelt kérdés
Amelyikbe akartam menni eredetileg, oda nem kerültem be. Elvileg ebben a kettőben bent vagyok, de nem tudok dönteni.
Mindegy milyen szempontok alapján írjátok, érdekel az erősségük is és a közösség is.
Lehetőleg gyorsan válaszoljatok :)
2012. márc. 14. 14:11
2/11 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy az Óbudai Gimnázium erősebb..
3/11 anonim válasza:
Ez elég egyértelmű.. A könyves..
Jövő évtől oda fogok járni , anyám ott érettségizett, ismerek onnan pár embert, és elég jó híre van a sulinak :D Nagyon erős jó a közösség stb..
Bár az óbudait nem ismerem , a könyves mögött szerintem elbújhat :D
4/11 anonim válasza:
hát, én oda jártam 6 évig, idén ballagtam el, nekem bejött. nagyon. :D
6/11 anonim válasza:
Óbudai!
Könyves egyáltalán nem erős a híresztelésekkel ellentétben. Csak magolás van, semmi gyakorlati tudás.
7/11 anonim válasza:
Óbudai, egyértelműen. Jó az iskola hangulata, a tanárok, a közösség, erőssebb mint a Könyves..
8/11 anonim válasza:
bocsi előző voltam, elnyomtam *erősebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!