Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Katona József gimi (Kecskemét)...

Katona József gimi (Kecskemét). Vélemény?

Figyelt kérdés
Nehéz bekerülni? milyen jegyekkel lehet? szállást ki hogy tudja megoldani? (tudtommal ugye nincs kolesz) Kéttanyelvű nehéz?
2012. márc. 12. 22:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Huh, kicsit régi a kérdés. De ha érdekel, akkor leírom...

Szóval bekerülni nehéz-e? Hmm...relatív. Szerintem nem, de ha csak éppen átcsúszol a felvételi határon, akkor később is nagyon nehéz lesz a suli. Egyébként én 2 éve érettségiztem ott, 6 osztályos voltam, most a BME-re járok, elég sokan mennek onnan a BME-re, BCE-re, ELTE-re, SZTE-re, szóval jó a tovább tanulási arány (minőségben is). A tanárok jól képzettek és jó fejek, a diákok is rendesek, nem gyökerek, én szerettem odajárni nagyon. Egyébként van koli (Táncsics Mihály Kollégium), közel van a sulihoz, és szerintem bárkit felvesznek (persze fizetni kell valamennyi pénzt).

2012. aug. 9. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!