Katona József gimi (Kecskemét). Vélemény?
Figyelt kérdés
Nehéz bekerülni? milyen jegyekkel lehet? szállást ki hogy tudja megoldani? (tudtommal ugye nincs kolesz) Kéttanyelvű nehéz?2012. márc. 12. 22:26
1/1 anonim válasza:
Huh, kicsit régi a kérdés. De ha érdekel, akkor leírom...
Szóval bekerülni nehéz-e? Hmm...relatív. Szerintem nem, de ha csak éppen átcsúszol a felvételi határon, akkor később is nagyon nehéz lesz a suli. Egyébként én 2 éve érettségiztem ott, 6 osztályos voltam, most a BME-re járok, elég sokan mennek onnan a BME-re, BCE-re, ELTE-re, SZTE-re, szóval jó a tovább tanulási arány (minőségben is). A tanárok jól képzettek és jó fejek, a diákok is rendesek, nem gyökerek, én szerettem odajárni nagyon. Egyébként van koli (Táncsics Mihály Kollégium), közel van a sulihoz, és szerintem bárkit felvesznek (persze fizetni kell valamennyi pénzt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!