Létezik utólagos jelentkezés felsőoktatási intézményekbe?
Első éves egyetemi hallgató vagyok, de sajnos a jelenlegi szakot nem tudtam elvégezni költségtérítésesen, így nem is folytathatom a tanulmányaimat ott. A kérdésem lényegében az, hogy van e esélyem egy másik egyetemre/főiskolára bekerülni a 2009/10-es tanévre? Tudok e,és ha igen hogyan jelentkezni,hogy már most ősztől tanulhassak?
Előre is köszönöm válaszaitokat!
Én is elsőéves vagyok főiskolán. Hogy érted, hogy költségtérítésesen nem tudtad? Ha fizettél eddig is, akkor miért nem tudod folytatni?
Amúgy van lehetőség pótfelvételire, de sajnos csak azokra a szakokra, ahol nem töltötték ki a helyeket.
Itt van egy kis leírás, igaz 2007-es, de nézz körül ott a felvi.hun, biztos találsz még róla infót. Az ideiről szerintem később írnak, majd ha a "rendes" felvételi befejeződött, és kiderül, hányan jutottak be.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én úgy tudom,hogy nálunk úgy működik a rendszer,hogy minden tanév végére 30 kreditet kell megszerezni,ennek hiányában búcsút lehet inteni az egyetemnek a költségeseknek. De ennek még utána járok pontosabban.
Úgy tudom pletykára ne alapozz. Inkább menj be a TO-ra és érdeklődj.
egyébként amit ált pótfelvételin hirdetnek meg az csak költségtérítéses hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!