Ki jelölte meg az NKE-n az igazgatásszervező szakot?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy innen ki jelölte meg ezt a szakot, és arra is kb. hány pontra számítottok. :)Én olyan 420 körül, és első helyre raktam a szakot.2012. márc. 10. 10:01
2/17 anonim válasza:
Én is ezt jelöltem meg első helyen :P
3/17 anonim válasza:
és mennyi pontotok lesz? szerinted h alakul a ponthatár?
4/17 anonim válasza:
Elméletileg kb. 2X annyit vesznek fel mint tavaly, szóval sztem nagy növekedés nem lesz, hacsak nem ír minden ide jelentkező 400 pont feletti érettségit. nekem kb. 405 pontom lesz, tavaly 402 volt a ponthatár, így elég necces, remélem nem fog nagyon emelkedni.
5/17 anonim válasza:
tavaly 403 volt de amugy jah:D remélem én is h nem fog sokat emelkedni:D nekem is kb. 410 pontom lesz...:D hanyadik helyen jelölted?
7/17 anonim válasza:
hat tavaly 154-et vettek fel, iden 450et fognak max.(legalabbis a nyilt napon ezt mondtak). en is elso helyen jeloltem de nekem csak 380 pont korul lesznek a pontjaim szoval en kiestem:D
8/17 anonim válasza:
a honlapon az van hogy 300-450.... nem tudod mi alapján döntik el, hogy 335-öt vagy 450et vesznek e fel?:D
9/17 anonim válasza:
gozom sincs h mi alapjan dontik el:D es tippelni se tudok h mennyi lesz a ponthatar de sanda gyanum szerint a tavalyinal alacsonyabb biztos h nem lesz :))
10/17 anonim válasza:
Lehet hogy emelték a felvehetők számát, de az a 700 jogász aki kiesett az államilag támogatott képzésből valószínűleg ide fog jelentkezni. + Bölcsészek.
Szóval szerintem eléggé emelkedni fog, de én azért bizakodom. 424, első hely. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!