Atalanta vagy KOTK?
Figyelt kérdés
A tanárok,az oktatás és a környezet érdekelne!
Igazábol a pénzügyi szakügyintézőre szeretnék jelentkezni.
2012. márc. 8. 10:44
1/8 anonim válasza:
Most itt mi a kérdés? Megvan mi szeretnél lenni. Olvass kicsit utána, először ezek honlapjait, utána ha van ismerősöd, kérdezgess, vagy menj be az intézménybe.
2/8 A kérdező kommentje:
ha lenne olyan ismerösöm akkor nyílván töle kérdezném... itt az a kérdés hogy melyik sulit válasszam ( mindkét suliban van pénzügyi szkügyintéző) ha bemennék az épületbe és megkérdezném hogy mienek a tanárok akor biztosan nem mondaná senki hogy nem tudnak tanítani..stb! most fogok éretségizni és nincs időm a összes sulit átnyalni
2012. márc. 10. 19:14
3/8 hurenzon válasza:
Az Atalantát biztos ne!
A másik nem ismerem.
4/8 anonim válasza:
szia,én az atalantába járok. hát... a környék tele van romával, rossz épületekkel, de veszélyesnek nem mondanám, sokan fordulnak meg arra, hiszen azért sokan járnak suliba. az oktatásról annyit, hogy simán lehet lógni. ha 1 hónapig nem mész be, a kutyát sem érdekli, csak az, hogy a kötelező feladatok kéaszek legyenek, pusz vizsgaidőszakban,ammi minden félév végén van, azon átmenj és kész. simán lehet vállalni mellette munkát is. persze, most nézem,hogy te pénzügyire mész, az kicsit nehezebb tészta, mint az én szakképzésem, de azzal is simán igaz ez. a falak többnyire fehérek.. a portások kedvesek.. a tanárok is azok, csak nem nagyon tanítanak. de akárhova mész, midnenhol ez vár, ha okj-s képzésről van szó. mehetsz te a számalkba, a minervába, akárhova.. ha az nem főiskolán vagy egyetemen bvelül van, akkor az olyan is.. az atalanta is hiába van a wekerle sándor főiskolában, az oktatás egy nulla.. de legalább lesz valamiről papírom., nem fogják ellenőrizgetni, hogy ott milyen képzés folyt.
5/8 anonim válasza:
Én az Atlantába jártam, 2 éve végeztem.
Hát, kedves előttem szóló, azért annyira nem mindegy hogy mennyit hiányzol. Van ugye az a jelenléti ív, és azt minden órán alá kell írni. Jó, lehet annyira nem veszik figyelembe, de azért vannak olyan tárgyak (infó, angol) amiről meg van szabva hogy mennyit lehet lógni. Nem egy olyan osztálytársam volt akinek osztályzó vizsgát kellett tenni ezekből...Hát nem volt nekik kellemes, és volt akinek nem is sikerült.
Én amúgy meg voltam elégedve a sulival, habár voltak tanárok akik vagy nagyon lazán vették a dolgot, vagy pedig minden szrt meg akartak tanítani...
6/8 anonim válasza:
jah, van jelenléti ív...bárki behúz téged, hogy ott vagy, és észre se veszik:D amúgy az infó meg az angol amit szigorúan néznek, de a többi kiskaland. én is megyek mindenből osztályzó vizsgára. de am mellette simán dolgozhatsz is....
7/8 anonim válasza:
utolsó hozzászóló vagyok. jelentem nem mentem osztályzóra!:D helyette beiratkoztam banki szakügyintézőire.
8/8 anonim válasza:
Miért, mire jártál? Én kereskedelmi menedzser lettem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!