Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szinyei Merse Pálba így...

Szinyei Merse Pálba így felfognak venni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék oda menni nyek angol-spanyolba 4,5 az átlagom, 52 pontos lett a központim :// és szóbelin is voltam szerintem azt nagyon jól ment? ismerőseitek vagy ti akik ide járnak milyen ponttal kerültek be. És mennyire erős az angol oktatás az első évben? van kezdő,haladó csoport mivel angolul nagyon jól beszélek és nem szeretnék egy évet kezdő szintről tanulni

2012. márc. 6. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
sziia:) én nem ide járok ha nem csak jelentkezek idő ....azt tudom hogy a spanyol-angolon nagy a túljelentkezés és mivel csak az osztály egyharmadát teszi ki elég nehéz bekerülni:) de ettől függetlenül szerintem van esélyed majd meglátod a rangsorba:D de azért jól tetted ha esetleg más tagozatot is bejelöltél...
2012. márc. 7. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Van, de ne akarj itt tanulni.... rémes egy hely. A nyelvoktatás néhány éve még egész jó volt, de most nem tudok erről nyilatkozni.
2012. márc. 8. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:

a nyelvoktatás még mindig jó utolsó.. ide járok és elég szépen tanulgatjuk németet nemtudom mi a bajod.angol húzósabb mert elég hülyén tanít de..attól függetlenül jó

egy kilencedikes

2012. máj. 25. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!