Főiskolán FSZ-en is alá kell írni azt a szerződést, hogy nem mehetek külföldre 6 évig dolgozni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 11:35
1/4 anonim válasza:
Gondolom amennyiben államilag támogatott képzésben vesznek fel akkor igen, de ez nem pont így van ahogy leírtad. Úgy tudom (nem vagyok benne biztos, szerencsére én két éve felvételiztem így ez engem max MSc-n érint) van 20 éved miután elvégezted a képzést ami időszak alatt el kell kezdeni törleszteni. Szóval ha 3 éved után 6 évig kell itthon dolgozni akkor van 14éved, hogy akár külföldön dolgozva visszafizesd ha úgy akarod.
2/4 anonim válasza:
Nekem azt válaszolták korábban, hogy igen, de az nem igaz, hogy ne mehetnél külföldre 6 évig.
3/4 A kérdező kommentje:
államilag támogatott és 2 éves
2012. márc. 4. 12:37
4/4 anonim válasza:
"államilag támogatott és 2 éves"
- És most ezzel mit akartál mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!