Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Válaszolnátok egy pár kérdésem...

Válaszolnátok egy pár kérdésemre az orvosival kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

9.-es vagyok és elkezdett érdekelni az orvosi pálya. Mat-fiz szakon vagyok, de a biológiát és a kémiát is nagyon szigorúan veszik és ugye fakultációnak is fel tudom majd venni. Ugye a biológia kötelező, de mellette kémia vagy fizika is jó. Nekem a fizika jobban megy és abból csinálnék emeltet is, de a kémiatanárom mondta, hogy kémia fakt nélkül(=emelt kémia) szinte biztos, hogy nem fogom bírni a SOTE-t. Mi a véleményetek róla?

A másik dolog. Ugye 12 félév a képzés, de ebben benne van a szakorvosi képzés is? Illetve hogyan működik ez a rezidens dolog? Mennyi a fizetés? Ha elkezdem az egyetemet utána hány év múlva dolgozhatok rendesen főállásban? Illetve mennyi most az orvosi fizetés?(amit készhez kapok)

2012. febr. 29. 17:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel
2023. jan. 11. 22:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Bekerültem a SOTE-ra és már 2 éve orvosként dolgozom :)
2023. nov. 2. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!