Az igaz hogy képtelenség 8év alatt elvégezni az orvosi egyetemet? Mert azt hallottam hogy így-is úgy-is az ember átkerül fizetősre.
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 18:38
11/15 anonim válasza:
Ti mégis melyik egyetemről beszéltek?
Mert nekem baromira nem az a tapasztalatom, hogy mindenki időben végez....
Mint mondtam, már csak 120-an vagyunk a 200-as eredeti évfolyamból, a többiek már másodévben csúsztak.
És bizony nálunk harmadévben is leszarják, hogy csúszol-e vagy sem, ha megbuktatnak.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat
2012. febr. 26. 23:02
13/15 anonim válasza:
10: Az ELTE ÁJK valóban rosszindulatú egy csapat...
14/15 anonim válasza:
"Azért orvosin sokkal kevesebben csúsznak, mint például az eltén jogon." Ezt úgy honnan? Kisujjadból szoptad ki? Tudnád mikért buktatnak orvosin.... (Bármelyiken a 4 közül.)
15/15 Balage78 válasza:
"15éve még máshogy volt" Ez azért érdekes,mert 20éve érettségiztem,és egyik osztáyltársam orvosnalk tanult,és már 15éve is azt mondta hogy FÉLÉVI vagy éávi 1,2vagy hánymilliót lehúznak róluk azu "ingyenes" oktatásban!Ezt csak úgy megjegyeztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!