Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek is Pécs legjobb...

Szerintetek is Pécs legjobb iskolája Jókai Mór Általános Iskola?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Általános iskolák között nincsen rangsor,meg amúgy sincs nagy jelentősége az általánosnak.
2012. febr. 21. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem az! :D de az elsőnek igaza van
2012. febr. 21. 22:21
 3/4 anonim válasza:
Hát szerintem meg a Jókai a legjobb! ;)
2012. ápr. 20. 20:41
 4/4 Bögyös Dávid válasza:

Nem.

Szerintem Pécs legjobb álltalános iskolája a Pécsi Illyés Gyula Álltalános Iskola. Fantasztikus 8 évet töltöttem el az intézményben, szuper osztálytársakkal, és csomó kedves tanárral, így nagyon nincs is negatív élményem, hiszen mindenki szeretett. Tényleg rendkívül

csodálatos, családi hangulatú az iskola légköre, és nem tanított sokáig olyan tanár, aki csak lökte a tananyagot, hát sajnos 7-osztály elején jött egy elég szigorú, középiskolából szabadult matektanár, aki, hát nem a mi szintünkön volt, nagyon határozottan, és szigorúan a tananyagra koncentrált, egyálltalán nem volt jó hangulat. De szerencsénkre el is húzott nem bírta tovább pár hétnél, nem ezekhez a gyerekekhez volt szokva. Aztán visszakaptuk, visszakönyörögte az osztály a már 5. osztály óta tanító matektanárunkat, Gergőbácsit, nem tudok mit mondani: csodálatos, barátságos, türelmes. A fele tanárt az iskolában, még kiabálni sem hallottam. A hátrány, hogy a gyerekek néha igen furcsák, de mondom, velem mindenki jóban volt az osztályban, és hát a tanárok, szinte tökéletesek. Rosszat, egy szót sem tudok mondani a tanárokra; igazságos, türelmes, szerető és szerethető. Az egész iskola egy második család! Szóval csodálatos 8 év volt, és azt hiszem, ennél jobbat nem is kívánhattam volna!

jún. 22. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!