ELTE BTK-n 40 kredittel és jó tanulmányi átlaggal milyen ösztöndíjra számíthatok?
miből látszik, h bölcsész vok?
mindenhol kerestem, végigrágtam a tvsz-t, a kari honlapot, a hököst stb. és mindössze egyetlen olyan táblázatot találtam, ahol minden kategóriához a minimum 6000 huf lett feltüntetve, további konkrétum semmi.
tudom, h nem számolhatom ki, pláne nem előre, mennyit fogok kapni, nem is erre kérdeztem rá.
arra vok kíváncsi, aki már kapott ösztöndíjat a karomon, milyen teljesítményért mennyit kapott, aki már ért el ilyen eredményt, mire tud tippelni.
"miből látszik, h bölcsész vok? "
Mondjuk abból, hogy nem sikerült megírnod mennyi a jó tanulmányi átlagod, mennyi a szakátlagotok, mennyi a minimum összeg és századonként általában mennyit adnak.
Nálunk mérnökin 1,91 a szakátlag, van, aki eléri az 1,92-es átlagot azt mondja jó átlaga van, mert kap pénzt, van aki eléri a 3,52-t és azt mondja jó átlaga van.
Egyik kap 5000-t másik 20-22 ezret...
Tehát tudni kellene mennyi az a jó átlag és mennyi a szakátlagotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!