Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE BTK-n 40 kredittel és jó...

ELTE BTK-n 40 kredittel és jó tanulmányi átlaggal milyen ösztöndíjra számíthatok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Látszik, hogy bölcsész vagy :D
2012. febr. 17. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
KreditINDEX számít és valahol tuti közzétettek egy táblázatot.
2012. febr. 17. 23:17
 3/5 A kérdező kommentje:

miből látszik, h bölcsész vok?

mindenhol kerestem, végigrágtam a tvsz-t, a kari honlapot, a hököst stb. és mindössze egyetlen olyan táblázatot találtam, ahol minden kategóriához a minimum 6000 huf lett feltüntetve, további konkrétum semmi.

tudom, h nem számolhatom ki, pláne nem előre, mennyit fogok kapni, nem is erre kérdeztem rá.

arra vok kíváncsi, aki már kapott ösztöndíjat a karomon, milyen teljesítményért mennyit kapott, aki már ért el ilyen eredményt, mire tud tippelni.

2012. febr. 19. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

"miből látszik, h bölcsész vok? "

Mondjuk abból, hogy nem sikerült megírnod mennyi a jó tanulmányi átlagod, mennyi a szakátlagotok, mennyi a minimum összeg és századonként általában mennyit adnak.

Nálunk mérnökin 1,91 a szakátlag, van, aki eléri az 1,92-es átlagot azt mondja jó átlaga van, mert kap pénzt, van aki eléri a 3,52-t és azt mondja jó átlaga van.

Egyik kap 5000-t másik 20-22 ezret...

Tehát tudni kellene mennyi az a jó átlag és mennyi a szakátlagotok.

2012. febr. 19. 11:17
 5/5 A kérdező kommentje:
vicces vagy. a jó átlag a négyes körüli átlag, tudod, az értékelésnek nem csak száma, hanem neve is van, tehát 3,5-4,5-öt jelent. a szakátlagról fogalmam sincs, ha lenne, már nyilván készítettem volna egy körülbelüli számítást magam is. bölcsész vok, nem hülye, tudok számolni.
2012. febr. 20. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!