A párhuzamos képzés hogy működne ebben az esetben?
Van itt valaki, aki párhuzamos képzésben tanul? Nagyon nehéz? Most kezdtem el gondolkozni, hogy mi lenne, ha felvennék még egy szakot (pont időben, mindegy :D) Ja, és az nagyon gáz lenne, ha úgy járnék párhuzamos képzésre, hogy a két szaknak kb semmi köze sincs egymáshoz?
1. éves vagyok, tehát a 3. félévben kezdeném a másik szak 1. félévét. Most nagyon zavaros minden, ezért nem igazán tudom, hogy most 1 félév párhuzamosan képzésen 1 vagy 2 államilag támogatott félévnek számít? Ugyanis most 6 féléves szakra járok, de egy 7 féléveset szeretnék még felvenni, ezért ez mindenképpen fontos kérdés számomra. Ha bárki bármit tud segíteni a témában, azt szívesen fogadom, és köszönöm :)
Elvileg neked még a rendes párhuzamos képzés maradna, sőt nem csak elvileg, hanem több helyen megkérdeztem (minisztérium stb.), és ők is ezt mondták. Vagyis ha két szakot csinálsz, és a 3. félévben kezded el a 2.at, akkor kettő helyett csak 1 félévet fognak levonni.
Ha téged az érdekel, akkor az érdekel, nyilván jobb egy szak, ami kiegészíti, vagy többet ad a másikhoz, de ha téged ez így nem motivál, akkor nem, csináld úgy, ahhogy szeretnéd.
Nem könnyű, de két nappalit is meg lehet oldani.
Kezdj bele, felvételizz újra, időközben eldöntöd és eldől, ha nagyon nem megy, akkor meg max. ott hagyod az egyiket.
Nagyon szépen köszönöm :)
Egyébként igazgatásszervezőre járok most, és gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnökit szeretnék felvenni, utóbbit mindenképpen levelezőn, mert az Sopronban lenne, ez meg Székesfehérváron van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!