Szóbeli miatt megéri stresszelni?
Halálra stresszeltem magam biosz szóbeli miatt. Így is érzékeny vagyok, de most folyamatosan adagolom be magamnak, hogy nem tudom megtanulni, túl vállaltam magam, és ezen el is sírtam magam.
Az első amit megjelöltem az a biosz, nagyon szeretnék bekerülni, a pontszámaim miatt viszont azt mondták, kéne egy erős szóbeli.
Ti is sokat stresszeltetek rajta? Hogy sikerült? Olyan tételt húztatok, amiről tudtatok mindent, vagy pont fordítva?
A másik kérdésem főleg a szegedi Radnótisokhoz szólna. Ti mennyi pontszámmal (írásbeli) kerültetek be?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én ennyire előre nem stresszeltem, nekem kb egy héttel előtte kezdődött :)
Meg már az írásbeliknél ki voltam bukva teljesen, hogy mennyire rosszak lettek, mindről sírva jöttem haza :D
Szóval azt hiszem eléggé túlreagáltam... főleg, hogy mindegyik végülis 90% felett lett.
De hiába mondott bárki bármit, úgyis ugyanúgy idegeskedtem, szóval ez ellen nem sokat lehet tenni, csak annyit, hogy tanuld meg rendesen, mindent! És akkor nem érhet nagy meglepetés...
Viszont mióta egyetemre járok, már nem vagyok ilyen, itt szerencsére elmúlt ez a nagy idegeskedés :D
Ne stresszelj! Tulajdonképpen Te most akkor ugye a felvételitől parázol? Vaqy csak nekem tűnik úgy? Mert a többiek érettségiről beszéltek...
Ne aggódj, akik ilyen tagozatokat jelölnek meg, általában azért teszik, mert jók az adott tárgyból. Olvasgasd a könyveid, írj tételeket, mondd el tükör előtt. Menni fog. :)
Sok sikert. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!