Felvételi fősulira, pontszámítás, jelentkezési lap kitöltése?
Fősulira szeretnék jelentkezni. Ugye a pontokat a középiskolai tantárgyakból és az érettségi eredményekből számolják. A pontszámító kalkulátor azt hozta ki, hogy a legkedvezőbb számítási mód az érettségi pont kétszerese. A jelentkezési lapra, akkor csak ezt írjam rá, a középiskolai eredményeket ne? Vagy rá kell mindkettőt? Lehet hülyeséget kérdezek, de kérlek segítsetek...
Köszönöm előre is
Fősulira jelentkezel, és ilyen böszmeséget kérdezel? Ahh...
Természetesen rá kell írnod mindne eredményedet, különben ők honnan a fenéből tudnák, hogy neked melyik a kedvezőbb számítási módszer?
Arról már nem is beszélve, hogy adott esetben lehet más más sulikban más szakokon más módszer a kedvezőbb.
Kedves utolsó, köszönöm s hozzászólást, de remélem te még nem szorultál segítségre semmivel kapcsolatban és mindent tudsz mindenről.
Ha így van, akkor gratula!!!
Csak egy aprócska logika :)
Ne szívd a melledre, jobb ha felkészülsz. Az egyetemen még ennyi segytséget sem kapsz majd.
Majd a TO-n az ügyintézőtől kérdezel és az a válasz hogy: nézzen utána, akkor gondolj vissza erre :P
Sok sikert a felvételidhez ;)
Épp azt csináltam, utánanéztem (utánaérdeklődtem), mert sehol nem találtam erről konkrétan semmit, az adott suliban meg tényleg elküldtek a jó b*** francba :-(
Kérdem én, akkor honnan érdeklődjek??
Első vagyok.
Egyébként hozzáteszem, hogy elég lenne csak az érettségi eredményeket elküldeni. Csak akkor automatikusan abból számolnának pontot.
Így meg ők kiszámolják, hogy melyik a jobb és azt veszik figyelembe.
Azért írtam, hogy jobb, ha elküldöd, mert ha véletlen elszámoltad vagy rossz kalkulátorral számoltál (szarabbnál szarabbak vannak fent a neten), akkor ciki.
Köszi szépen a segítséget :-)
Amúgy a felvi.hu-n számoltam, remélem azért az csak jó :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!