Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BKF-ről vélemények?

BKF-ről vélemények?

Figyelt kérdés
Volt diákok vagy most ott hallgató diákok véleményét, tapasztalatát szeretném kérdezni, mert erősen gondolkozom azon, hogy oda megyek majd főiskolára. Köszönöm
2012. febr. 14. 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Hú már annyi ilyen kérdés volt...

Bár azt nem írtad melyik szak érdekelne, én még régebben végeztem ott kommunikáció szakon, és nagyon szerettem, csak ajánlani tudom, főleg mert csak még jobb és elismertebb lett a suli az elmúlt években. Tényleges gyakorlati oktatás van, tehát szakmabeliektől tanulhatsz, és szerintem ez is nagyon fontos. A hallgatói élet meg a hangulat is nagyon jó, nagyon nyitott a hangult, nagyon jó szolgáltatásokat vehetsz igénybe: pl. Karrier Centrumban, szóval én mindenképpen csak ajánlani tudom a BKF-et :)

2012. febr. 15. 11:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Fotográfus, kameraman és kommunikáció érdekelne.

Láttam pár kérdést, de mindegyikben arról írtak hogy büfésszak képző meg ilyesmi.. és ezt valahogy erősen kétlem.

Nehéz volt bejutni? Megkérdezhetem, hogy most mit dolgozol?

Még van 2 évem a középsuliból, média szakos vagyok és már most szeretném kicsit megismerni a lehetséges fősulikat :)

2012. febr. 15. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!