A BME-VBK-ra járok és a szükségem lenne az Általános kémia laboratóriumi gyakorlatok című jegyzetre, de az interkönyv.hu-ról nem sikerül letölteni. Pontosan, hogyan kellene a letöltést végezni?
Figyelt kérdés
Nekünk azt mondták, vegyük meg 0 Ft-ért, meg is vettem, de semmilyen letöltési lehetőséget nem láttam.
Légy szíves segítsetek!
2012. febr. 14. 18:14
1/1 anonim válasza:
Először is regisztrálj, lépj be, utána kattints a jegyzetre, ott kijön egy táblázat, bejelölöd, hogy kosárba.
Na ha ez megtörtént, jobb felső sarokban van a neved alatt egy olyan menüpont, hogy kosaram, arra rákattintasz, és ott már a megvásárlás be van jelölve, és lent rányomsz, hogy fizetés ( a nyílra), kitöltöd az adatokat utána, ami bejön, "elfogadom a számlát".
Ezután jobb felső sarok, könyvespolcom, rákattintasz, és le tudod tölteni.
Én is épp most szedtem le az Analitikai kémiát, szóval tuti működik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!