Ki lehet e csapni a tanulót verekedésért egyetemen/főiskolán?
Miért lenne más?
A főiskola a munkahelyed (ahogy az ált.iskolásnak és a középiskolásnak is), úgy kell viselkedni mint egy épeszű ember... Szerintem a verekedés nem erre vall.
Melóból is kitesznek verekedésért, és ez így normális. Nincs az a probléma, amit normálisan ne lehetne megoldani!
fegyelmi ugyanúgy...
De azért aki bekerül egyetemre, az valszeg nem fog valakit a folyosón megverni
Ellenem miért indítanának?? Nem csináltam semmit és nem is tervezek... kultúrált ember vagyok különben nem lennék most főiskolás...
Csak méláztam azon hogy mi van akkor ha mégis sikerül valami bunkónak felvételt nyernie és csinálná a fesztivált, mi lenne a következménye.
Szóval ne fordítsátok vissza rám a kérdést :D
Hát nem tudom, ahova én járok, már 2 éve, mindenki nagyon normális, senki nem putris, senki nem tenyérbemászó, mindenki normálisan néz ki, és normálisan beszél, nincsenek rohangálások a folyosókon, senki nem hangoskodik hacsak nem nevet az illető, mindenki segítőkész és kedves.
DE-MFK én így szeretlek téged!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!