Melyik lehet vonzóbb iskola az Audi számára?
BME - logisztikai mérnök
Corvinus - bármi a gazdálkodástudományi karon
SZE gépészmérnökin vagy Közlekedésmérnök Logisztika szakirányon.
Komolyan mondom.
Ha győri vagy akkor tényleg SZE-t ajánlanám továbbra is persze Te tudod. Az önállóságot később is elkezdheted...
Egy gépész vagy Közlekedésmérnöki képzés színvonala itt is magas, csak a BME hype miatt gondolják sokan, hogy jajj BME az sokkkkkkkal jobb sokkkkkkal... Aha... :)
Erre szoktam mondani a BME-n a szar is illatosabb :o)
Persze Te tudod.
nem gondolod h nem véletlen a hype a BME körül?:)
a bme-n van egy AUDI részleg kb., nyilván azért mert nagyon rossz diplomát kapsz.:S
egy győri egyetemen, ahol van járműmérnöki kar is kicsit érdekes lenne, ha nem lenne vmi audival kapcsolatos dolog nem gondolod? :)
kecskeméten is nyilván van a mercedesnek vmi részlege, de attól még ez nem azt jelenti h máshonnan nem is mehet oda ember...
de már kicsit elegem van ezekből a "BME az csak hype" dolgokból. ha tényleg így van a munkáltatók miért ezt gondolják a legjobbnak? mutassál már nekem egy olyan statisztikát vagy kimutatást, amiben a SZE az első... de nyilván ez mind csak a bme hype, az még véletlenül sem lehet, hogy igazak a statisztikák. A BCE is nagyon rossz egyetem, meg az ELTE is, csak a hype miatt van az egész. a legjobb egyetemek azok, amik a rangsor végén vannak mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!