Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol tudnám megnézni, hogy hol...

Hol tudnám megnézni, hogy hol milyen szakon indítanak keresztféléves mesterképzést? (2013. februárban indulóra gondolok)

Figyelt kérdés
Próbáltam rákeresni ezekre, de nem találtam (lehet, hogy én vagyok a béna... vagy csak vmivel a nov-i jelentkezési határidő előtt lesznek feltéve?)... főként anglisztika, színháztudomány, tolmács-fordító érdekelne.
2012. febr. 13. 19:05
 1/2 anonim ***** válasza:
A kövektező keresztféléves eljárást majd október közepén hirdetik ki, tehát akkor tudod megnézni, hogy 2013 februári indulással milyen szakokra lehet jelentkezni, addig sehol nem fogsz ilyet találni, hiszen most az általános felvételi eljárás zajlik.
2012. febr. 14. 09:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. febr. 15. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!