A budapesti Madách Imre Gimnázium kezdő német nyelvi előkészítő tagozatán miből áll a szóbeli?
Frissen kikeresve a felvételi tájékoztatóból! :)
2. A szóbeli vizsga:
Ekkor a tanulók kommunikációs készségét ( szövegalkotás kép alapján), általános tájékozottságát, viselkedéskultúráját vizsgáljuk. (Elérhető pontszám: 40)
Szóbeli vizsgára bocsátás feltételei a következők: február 17-ig megérkezzen a hivatalos jelentkezési lap az általános iskolából; a jelentkezési lapon igazolt általános iskolai osztályzatokból számított ún. hozott pont legalább 56 legyen (részletesen lásd 6. oldalon!); és csatolva legyen az általános tantervű képzésre szóló egységes írásbeli vizsga eredményeit tartalmazó értékelő lap másolata; az írásbelin megfelelő eredmény elérése. a hozott és az írásbelin szerzett pontszámának összege érje el a behíváshoz szükséges értéket.
A szóbeli vizsgák időpontjáról és beosztásáról az interneten (www.mig.hu) illetve az iskola előterében elhelyezett faliújságon 2012. február 24-én 1800-tól tájékoztatjuk a jelentkezőket.
A szóbeli vizsgák ideje: 2012. március 2. és 3. egyéni beosztás szerint.
A szóbeli felvételire a jelentkező tanulók feltétlenül hozzák magukkal diákigazolványukat vagy személyi igazolványukat, 2 db felbélyegzett, címzetlen borítékot, írásbeli értékelőlapjuk eredeti példányát, ellenőrzőjüket, nyolcadikos összes matematika, magyar, idegen nyelv füzetüket, valamint okleveleiket.
én a 4osztályos haladó angolra megyek! :)
Ja elfelejtettem leírni :D
Átlag: 5,0
Központi: 86
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!